Ядец: Мария драпа за сватба, новият й се дърпа! (този път миньончето май удари на камък – виж тук)

Ядец: Мария драпа за сватба, новият й се дърпа! (този път миньончето май удари на камък – виж тук)
Гласувайте за статията

Мария отново иска да се омъжи, но нещата се закучиха!

Миньончето на Пайнер – Мария от известно време насам отново е обхваната от мечти за сватба. Напъните да се омъжи и пак да бъде нечия изискана госпожа, я завладели сериозно. Това разкриха близки до обкръжението й източници.

Мария

Мария отново иска да бъде булка, но отсрещната страна се опъва

Само че този път нещата нещо се закучили и певицата ударила на камък. Оказа се, че мъжът, към когото се е насочила, изобщо няма намерения да й предлага брак.

Както знаем, след развода си с Християн Гущеров, Марчето за известно време имаше връзка с Ангел Свинаря. Заможният бизнесмен я глезил като принцеса и дори й давал пари в кеш. Лошото обаче е, че бързо му омръзнало и я натирил. Така, както го е правил с редица други видни дами у нас.

След него Мария се насочила към още по-богата плячка, а именно собственикът на известна наша телевизия. Въпросният господин разполагал с доходен бизнес в Щатите и с невиждана банкова сметка. А Мара хлътнала по него като ученичка.

За лош късмет обаче и при него не попаднала на пръстена и предложението. „Мария винаги е обичала да бъде съпруга, а не просто приятелка или любовница. И с Митко Андонов, и с Гущеров сключи брак и то бързо. Това някак й дава сигурност, но мъжете вече се изхитриха и бягат от сватба с нея като дявол от тамян“, коментират източниците.

Дали връзката на Мария и телевизионерът ще има своето бъдеще, или тя вече е претеглила везните и се е насочила в друга посока, тепърва ще разберем.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар