Деси Банова изчурулика от радост: Виж какво разкри за себе си и Росен Плевнелиев! (още подробности)

Деси Банова изчурулика от радост: Виж какво разкри за себе си и Росен Плевнелиев! (още подробности)
Гласувайте за статията

Деси Банова не спира да се хвали с връзката си с Росен Плевнелиев!

Синоптичката Деси Банова не сваля усмивката от лицето си, откакто е в обятията на екс президента Росен Плевнелиев. Тя не спира да чурулика сладко като славейче и да се хвали с преживяванията си, досущ като ученичка.

Деси Банова

Деси Банова не спира да се хвали с преживяванията си с любимия Росен Плевнелиев

Последният й разказ за щастливата връзка с Плевнелиев беше пред дружката й Гала. За предаването „На кафе“ Деси Банова разкри, че е прекарала Нова година с любимия си в Банско. Където той спазил обещанието си да я научи да кара ски.

По-важното от това обаче било, че успяла да се срещне със старите приятели на Росен Плевнелиев. И да им направи добро първо впечатление, което за нея е от изключителна важност.

„Посрещнахме 2018-та с приятели в Банско. Беше позитивно начало, плувахме в минерална вода. Присъствах на много специално събитие. Това беше организирана среща на целия клас на съучениците на Росен. Страхотни хора, които искаха да се запознаят с мен“, щастливо изчурулика Деси Банова пред приятелката си Гала. Която пък не спря да й се хили и радва.

„Мога да се похваля с много сериозен напредък на ските. Имах много добър ски учител. Преди 13 години на „Алеко“ изкарах първото ниво, когато се научих да падам и да правя рало.

Сега той се погрижи да напредна. Караше плътно зад мен и ме пазеше от много добрите скиори, защото в такива ситуации е опасно“, обяснява превъзбудено от емоциите синоптичката на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар