Тита: Винаги съм знаела, че съм родена с късмет! (още подробности)

Тита: Винаги съм знаела, че съм родена с късмет! (още подробности)
Гласувайте за статията

Христина Христова – Тита е едва на 18 години, но успехът не спира да я следва!

Чаровната красавица Тита е едва на 18 години и още е ученичка. Въпреки това обаче успехите не спират да я следват. И тя си пробива път нагоре бавно, но уверено и сигурно. За разлика от Гери-Никол, Дара и много други, Христина Христова не разчита на скандала.

Тита

Тита става все по-популярна, но не се е самозабравила

Тя е от малкото момичета в хайлайфа у нас, която остава все така естествена, усмихната и непринудена. И може би това е нещото, с което печели сърцата на околните. Самата тя признава, че винаги е била сигурна в успеха си.

„Винаги съм знаела, че съм родена с късмет. Но това никога не е достатъчно. Успехите винаги идват с много работа. Благодарна съм на Криско, който е мой музикален продуцент. Той е страхотен човек и професионалист. Работата с него е приятна и лека, защото говорим на един език“, разкрива в интервю за Woman.bg Тита.

Освен песните и клиповете си, тя се изявява като модел, а и работи като актриса в тийн сериали в мрежата. Учудващо е как момиче като нея е успяло да запази себе си и нито за миг да не си навири носа.

„Не го правя, не ми е типично. И се радвам за това. Виновниците са моите родители, които винаги ме напътстват и ми показват правилния път. По пътя на славата ми се наложи да порасна по-бързо от връстниците си.

Започнах да се сблъсквам с много неща от много малка. Но смятам, че колкото по-малък човек се сблъска с живота, толкова по-отговорен става той“, разсъждава Христина Христова.

И признава, че има своите малки женски мании. Една от тях е страстта й към чантите, които може да пазарува ежедневно и по много. У дома си има колекция от всякакви марки и модели. Но дори суетата й е с мярка, защото не обича изхвърлянията и прекалените неща.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар