Бомба: Коко Динев против сватбата на Анелия, не иска да изгуби дъщеря си!

Бомба: Коко Динев против сватбата на Анелия, не иска да изгуби дъщеря си!
Гласувайте за статията

Анелия и Коко Динев са отново на нож след толкова много години!

Певицата Анелия стяга нова сватба и това не е по вкуса на бившия й съпруг Коко Динев. Двамата тъкмо бяха се сближили отново в последните години и сега за пореден път враждата помежду им се възражда.

Анелия и Коко

Коко Динев се страхува Анелия да не му отнеме Ивон

Оказва се, че бизнесменът е против бъдещата венчавка на певицата с турския посредник. Не че футболният бос не искал бившата му никога повече да се омъжва, но се страхувал, че ще замине да живее в Турция и това ще значи, че ще вижда дъщеря си много по-рядко.

В момента Коко и Ивон имат много силна връзка. Двамата постоянно се виждат, дори има седмици, в които тийнейджърката е с баща си по-често, отколкото с майка си.

Ако Анелия се омъжи за турчина обаче, всичко това може да свърши. Има огромна вероятност да отиде да живее в южната ни съседка и само да идва тук за издаването на някой нов видеоклип към песен.

Дори и последното обаче не е сигурно, защото Ани доказа, че може да работи и от Турция. Именно там направи проекта си „Дай ми още“, за който се твърди, че й е помогнал годеникът й.

Според слуховете, на Коко му било достатъчно мъчно, че не живее с нито едно от децата си, за да понесе чак преместване в друга държава. Той се раздели и с двете майки на децата си. И трите му наследника останаха да живеят с майките си, а той само ги вижда от време на време.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар