Право в целта: Меган Маркъл смая кралицата с уникален подарък!

Право в целта: Меган Маркъл смая кралицата с уникален подарък!
Гласувайте за статията

Меган Маркъл трогна Елизабет Втора с коледния си дар!

Меган Маркъл се оказа доста находчива. Американската актриса „хвана” сърцето на кралица Елизабет Втора. На Коледа кралското семейство решило да си подари забавни подаръци. И звездата от „Костюмари” уцелила точно в десятката с избора на подарък.

Меган Маркъл

Меган Маркъл изненада кралицата с уникален подарък

Тя подарила на бабата на годеника си пеещ хамстер. Кралицата още не успяла да го хване, когато нейните кучета си го „харесали”. Те веднага го подхванали и повече не го пуснали.

Това накарало кралица Елизабет Втора да прихне от смях и да се превива на две от удоволствие. „Това очевидно е най-новия им приятел”, казала с усмивка кралската особа.

Въпреки че в началото кралицата не харесала избора на втория син на лейди Даяна, нещата вече са се променили. И то в полза на Меган Маркъл. Причината бе, че тя е разведена, освен това не е от Англия и няма синя кръв.

Но въпреки това самата кралица наруши традицията. Защото Елизабет Втора покани годеницата на принц Хари на традиционната коледна вечеря. По принцип на нея се канят съпрузите и съпругите на кралското семейство, но не и техните годеници.

Въпреки че Меган Маркъл е с три години по-голяма от принц Хари, двамата се разбират повече от перфектно. И се чувстват идеално в компанията на другия. С наследника на принцеса Даяна актрисата се запознала в Лондон.

Според слуховете покрай общи познати. Там тя презентирала филма, в който стана популярна- „Костюмари”. След което смуглата красавица много често бе забелязвана да идва във Великобритания.

Първоначално тя се запознала с приятели на принц Хари, както с брат му Уилям и неговата съпруга, принцеса Кейт. Всички те много харесали избраницата на принц Хари.
Меган Маркъл и претендента за трона не само се обичат. Според близки до принц Хари той „греел” в нейно присъствие. Буквално бил обсебен от нея. Освен това двамата си пасват по много неща, споделят една и съща страст към благотворителност.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар