Ненчо Балабанов в ефир: По скалата до 10 съм влюбен на 11-та степен! (виж какво разкри)

Ненчо Балабанов в ефир: По скалата до 10 съм влюбен на 11-та степен! (виж какво разкри)
Гласувайте за статията

Ненчо Балабанов наистина има нова жена до себе си!

Актьорът и водещ Ненчо Балабанов е влюбен като ученик, че и отгоре. Преди време плъзна мълвата, че в живота му има нова жена. А днес самият той потвърди това в ефир. Да, имитаторът на Бойко Борисов е сериозно обвързан мъж.

Ненчо Балабанов

Ненчо Балабанов призна, че е лудо влюбен, но ще пази в тайна жената до себе си

„По скалата от 1 до 10 съм влюбен на 11-та степен. Научих си урока. Не искам новата ми любов да става публична, затова съществува понятието личен живот.

То е като кутийка, която трябва да държиш затворена и да я пазиш само за себе си, защото е страшно ценна“, това заяви Ненчо Балабанов в интервюто си пред за Мон Дьо и Ива Софиянска.

Очевидно беше, че така нареченият урок, е предишната му любов с певицата и общински съветник Йоанна Драгнева. Двамата се събираха и разделяха многократно пред очите на цяла България. Но тази публичност в крайна сметка уби връзката им.

Днес отношенията му с Йоанна Драгнева са напълно цивилизовани и без никакви лоши чувства. Но за приятелство не може да става и дума, останали само добри познати.

Колкото до имитаторските му умения и влизането в образа на Борисов, което го изстреля нагоре, Ненчо Балабанов споделя следното. Само веднъж се е срещал на живо с премиера и това било на светско събитие.

„Аз пръв го заговорих тогава, но той беше съвсем естествен и ми отвърна. Разменихме си няколко реплики, но нито веднъж не съм усетил лошо чувство от негова страна. Определено е човек, който носи на шеги и закачки“, коментира Балабанов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар