Мария втрещи с безумие: Пайнер е на световно ниво! (виж какво изцепи бившата г-жа Гущерова)

Мария втрещи с безумие: Пайнер е на световно ниво! (виж какво изцепи бившата г-жа Гущерова)
Гласувайте за статията

Мария сериозно си вярва, че чалгата у нас може да покори световни класации!

Миньончето на Пайнер – Мария направи огромна реклама на димитровградската музикална компания и на шефа си Митко Пайнера. Пък и на самата себе си най-вече, ако добре се вгледаме в думите й.

Мария

Мария май не си е пила хаповете

Само че казаното от нея май зарадва и въодушеви само колегите й. Защото потребителите в мрежата останаха потресени от новината, че Пайнер, Мария и певачките били… на световно ниво. Ето какво казва Мара по случай рождения си ден и влизането в Пайнер преди 18 години:

„Има ни, защото растем. Има ни, защото това беше едно бебе, което ние създадохме, което си отглеждаме и просто растем, това е. Аз го сравнявам с майчинството, толкова силна е тръпката за мен.

Толкова е силна моята любов към музиката, че ако мога да разделя сърцето си на две или просто да позиционирам най-святото ми и песента в едно и да си ги прибера в моето сърце.

Растем, ставаме все по-добри и качеството, което предлагаме е много голямо. Бих казала, че сме на световно ниво.

Аз бих искала да поздравя екипа на телевизия “Планета” и “Пайнер”, защото ние сме от зората и знаем дългия и трънлив път към успеха, и накрая отново сме най-любимите“, заяви Мария и явно наистина си вярва на това.

„Тази жена или е луда, или й е платено да говори простотии. Направо да си върнеш вечерята. Какви ти звезди са Пайнер и певачките му, бе?! Самата Андреа разкри истината за тази кочина.

А и най-хубавото е, че все повече хора се насочиха в друга посока. И слушат Тото, Гери-Никол, Дара, че и Сузанита ако щеш, но не и мазните чалгари“, беснеят потребители в мрежата.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар