Извънредно: Край на „Шоуто на Слави“ от август! (Иво Сиромахов хвърли бомбата снощи в ефир)

0

„Шоуто на Слави“ спира от август месец тази година!

Години наред всяко лято медиите избухваха с новината, че „Шоуто на Слави“ спира. Къде Би Ти Ви гонеше Слави Трифонов и екипа му, къде Дългия сам късаше договора си с медията…

Шоуто на Слави
Шок за милиони – „Шоуто на Слави“ спира след лятото

Всичко това обаче винаги се оказваше въздух под налягане и балонът се пукаше през септември. Когато Слави и хората му стартираха отново с пълна сила. Е, днес вече шоуменът наистина е взел решението си и предаването му приключва през 2018-та.

Това не беше съобщено от някой вестник или сайт, а лично от сценариста му Иво Сиромахов в ефир снощи. Пред Слави Трифонов и колегите си, Сиромахов оповести, че той и екипът на шоуто ще трябва да си търсят нова работа след август.

Зрителите се опулиха, но по-любопитното е, че самият водещ се направи на ударен и не коментира думите на служителя си. Което не навежда на друга мисъл, освен тази, че „Шоуто на Слави“ слиза от екран.

Всъщност това е нещо съвсем нормално, като се има предвид, че Дългия отдавна планира влизането си в политиката. А „Шоуто на Слави“ без Слави е обречено на гибел.

Феновете на Ку-ку бенд и гологлавия шоумен не искат да приемат бомбата, хвърлена от Иво Сиромахов. И се надяват това да е поредната партенка, макар и изречена от него.

Не остава друго, освен да чакаме и сами да видим ще се върне ли предаването в ефир след лятната отпуска. Или на негово място Би Ти Ви вече подготвя нещо различно.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.