Николета в ступор: Младата Гери-Никол посегна на Ники Михайлов! (виж как го сваля в мрежата и как беснее НиЛо)

0

Гери-Никол хвърли мерак на половинката на Николета Лозанова!

Николета Лозанова отдавна се слави с прословутата си ревност. Това е меко казано нетипично при жените със самочувствие и висока самооценка, но НиЛо обичала да го играе собственически.

Николета
Гери-Никол срещу Николета! Агнешко срещу овнешко – интересно се очертава…

Тя не давала никоя по-засукана мадама да се доближи до половинката й – било то бившия Валери Божинов или настоящия Ники Михайлов. Особено бдителна била към Михайлов, на когото се знае, че му е слаб ангелът.

Днес обаче Николета Лозанова била в истински шок, тъй като към вратаря интерес проявила не друга, а самата Гери-Никол. Както знаем, Гери бие по точки Лозанова отвсякъде.

Тя е сред най-рейтинговите певици в момента, прави най-скъпите клипове и на практика може да си позволи всичко с лека ръка. И не за друго, а защото е от такова тесто.

Герито е щерка на един от най-богатите хора в България, което автоматично я превърна във варненската принцеса, както отдавна я наричат. Само да си мръдне пръста и може да получи всичко, което си поиска.

И към момента, май-май, си е поискала точно Ники Михайлов. Певицата коментира снимки и статуси на сина на Боби Михайлов в мрежата като не спира да го нахъсва и окуражава. „Давай, Никос!“, последно му написа тя за работата в кипърския „Омония“.

При това Герито се изтипоса точно под коментара на Николета, която не пропуска да заяви на английски, че това е нейното момче. Често пъти певицата се бъзикала и за възрастта на Николета, която чукна 30 лазарника. Пенсионната възраст за жените в хайлайф средите.

Докато младата и свежа Гери-Никол ще навърши 20 години чак на 30 юли тази година. Интересна се очертава войната между агнешко и овнешко…

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.