Принцеса: Гущеров уреди личен фризьор на Светлана Василева! (посещава я в палата му през ден – още подробности)

Принцеса: Гущеров уреди личен фризьор на Светлана Василева! (посещава я в палата му през ден – още подробности)
Гласувайте за статията

Светлана Василева скоро ще заприлича на Парис Хилтън с този мъж до себе си!

Светлана Василева живот си живее, откакто улови Християн Гущеров на въдицата си. Плеймейтката го раздава истинска принцеса като не след дълго може и да я сравняваме с Парис Хилтън.

Светлана Василева

Гущеров осигури личен фризьор на Светлана Василева

Е, да, разликата е там, че госпожица Хилтън е родена неприлично богата и не зависи от никого. А при Светлето щастието ще трае, докато трае и връзката й с Гущеров.

Както си личи обаче, синът на Добромир Гущеров е луд по блондинката, така че нищо чудно и да се стигне по-далеч. До сватба например. Но да я караме едно по едно.

Оказа се, че Хриси глези своята Светлана Василева дотам, че наред с всички подаръци, екскурзии и лиготии, й е осигурил и личен фризьор. Това е известният Ивайло Колев, който идва на крака в палата му в Бояна през ден. А понякога и всеки ден, за да оправя прическата на Василева.

Кой като нея, ще кажат много момичета с мераци за богати и щедри мъже. Но жалко за тях, защото ще трябва да търсят другаде – Гущеров вече е зает. Очевидно е, че Светлана Василева се чувства като у дома си в палата му и спокойно можем да я наречем негова господарка.

Да, преди време на подобни луксове се радваше и Мария, но мандалото за нея хлопна. А и смеем да твърдим, че самият Християн никога не е показвал толкова нагледно чувствата си към Мара, както прави сега към Светлана Василева.

Малката господарка на голямата къща!…

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар