Целият свят говори: Виж реакцията на Джоли, когато Анистън се качи на сцената на „Златен глобус“! (подробности + снимки)

Целият свят говори: Виж реакцията на Джоли, когато Анистън се качи на сцената на „Златен глобус“! (подробности + снимки)
Гласувайте за статията

Анджелина Джоли и Дженифър Анистън се оказаха лице в лице на „Златен глобус“!

Церемонията по връчването на наградите „Златен глобус“ вече премина, но дълго ще се говори за нея. Особено за срещата на Дженифър Анистън и Анджелина Джоли, които застанаха очи в очи една с друга след години.

Дженифър Анистън

Дженифър Анистън и Анджелина Джоли показаха възпитание и култура на „Златен глобус“

Както знаем, двете бивши съпруги на Брад Пит не питаят особена обич една към друга. И това датира още от началото на любовта между Джоли и Пит, която предопредели края на брака му с Джен.

Анистън дълго време не можеше да преживее раздялата, но ето, че макар и след години, страданията й бяха възмездени. Защото Анджелина Джоли и Брад Пит също се разведоха, при това с доста шумен скандал.

След всичко това е повече от ясно, че двете звезди бяха най-наблюдаваните от околните по време на наградите „Златен глобус“. Особено в мига, в който Дженифър Анистън се качи на сцената, за да даде награда и да коже няколко думи.

Тогава всички очи се впериха в Анджелина Джоли, която бе само на ръка разстояние от сцената и седеше право срещу Джен. Няма как да се отрече, че лицето и цялото поведение на Джоли излъчваше някаква конфузност.

През цялото време красивата актриса гледаше надолу към масата си и деликатно отхапваше от сервираното в чинията си. Не може да се отрече обаче, че и двете звезди показаха едно – знаят как да се държат в обществото и определено могат да бъдат възпитани и културни.

Ето реакцията на Джоли и останалите звезди

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар