Сашо Кадиев и Деси Стоянова в шок: Разголената Весела Нейнски сваля екс министър в студиото им! (виж как я затапи той)

Сашо Кадиев и Деси Стоянова в шок: Разголената Весела Нейнски сваля екс министър в студиото им! (виж как я затапи той)
Гласувайте за статията

Весела Нейнски се беше докарала като за нощен бар от сутринта!

Оперната певица Весела Нейнски потресе зрителите на Би Ти Ви, а също и водещите Сашо Кадиев и Деси Стоянова днес. Тя се появи в студиото на предаването им предиобед, облечена като за нощен локал.

Весела Нейнски

Весела Нейнски не спря да мята белтъци към бившия министър

Весела Нейнски се беше барнала в тотално прозрачна блуза, под която буквално крещеше черният й сутиен. А зрители светкавично коментираха, че е трябвало поне да има с какво да го запълни, преди да го навре в очите на мало и голямо в национален ефир.

Може би причината за стайлинга на певицата е фактът, че тази седмица тя чете новините в компанията на бившия министър на културата Петър Стоянович.

За никого не остана незабелязан опитът на Весела Нейнски да привлича вниманието и погледа на Стоянович през цялото време. Тя откровено кокетничеше и флиртуваше с него. А и нито за миг не спря мазно да го нарича г-н Министър.

Това дори подразни Сашо Кадиев и Деси Стоянова, които директно й направиха забележка. И обясниха, че министър не е равносилно на президент и званието не е доживот, както е при държавните глави в цял свят.

Отделно от това и самият Петър Стоянович контрира певицата, която стигна дотам, че да му заговори за блузата си. Която, по думите й, приличала на сватбен гащеризон.

„Дори това не може да ме накара да се оженя“, затапи я на момента Петър Стоянович, с което май поохлади мераците й.

Стоянович я затапи, а водещите й направиха забележка в ефир

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар