Благой Найденов е нов човек след раждането, ДесиСлава не може да повярва!

Благой Найденов е нов човек след раждането, ДесиСлава не може да повярва!
Гласувайте за статията

ДесиСлава се радва на семейна идилия в последните дни!

Певицата ДесиСлава може да се похвали с много щастливи мигове покрай празниците. Тя роди своя втори син, което се оказа повратна точка в поведението на Благой Найденов, от когото е бебето.

ДесиСлава и Благой Найденов

Благой на ДесиСлава е нов човек, след като стана баща

Малката Кобра се е променил тотално, твърдят всичките му приятели. Той помагал много за всичко у дома.

Боксьорът приемал много на сериозно бащинството, Той бил като нов човек от това, макар да е само на 22 г.

Благо ставал нощем да го храни или когато плаче. Освен това, винаги го приспивал с песнички. Грижел се изцяло на първото си дете и бил много щастлив, че е точно от ДесиСлава.

Любовта на певицата с боксьора бе заклеймена от мнозина като грешна, защото двамата имат разлика от поне 15 години в нейна полза. Те обаче показаха, че истински се обичат и не робуват на някакви правила в любовта.

Поведението на Благой след раждането на малкия Борис рязко контрастира с това отпреди раждането му. Когато Деси беше бременна, той не се спря да обикаля по заведения и има немалко снимки от нощни клубове.

Говори се обаче, че когато видял и гушнал за първи път рожбата си, нещо у боксьора се променило коренно. Той за първи път осъзнал, че вече е баща и има отговорности за друго човешко същество.

Деси има и друг син, който е само с няколко години по-голям от мъжа й. Майки и Благой са приятели, което прави семейната идилия в дома им още по-голяма.

Очаква се певицата да се върне на сцената през лятото. Дотогава огромно щастие ще озарява нейното вече четиричленно семейство. Единственото, което предстои да се разбере, е дали ще има сватба между Деси и Благо, след като вече имат дете.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар