Най-голямата болка на Емилия отново лъсна: Кошмарът „Коко Динев“ се завръща!

0

Емилия отново няма да изпита радостта, която изпитва всяка жена!

Поп-фолк дивата Емилия има две деца и на пръв поглед животът й е устроен. Едно нещо обаче у нея оставя огромна болка в душата й.

Емилия
Емилия така и не намира перфектния партньор

Еми не се омъжи за Коко Динев и това винаги ще я преследва. Макар че й позволи да зачене от него цели два пъти, така и не й предложи брак.

Оказва се, че този кошмар я преследва и сега. Новият й възлюбен също не искал да се жени никога повече.

Той има един провален брак и вече не желаел и да чува за сватба. Побързал да го съобщи на певицата, за да не си прави тя илюзии, че някога ще стане отново госпожа.

Емилия останала като вцепенена. Тя не искала да се омъжва скоро, но истински била увлечена от настоящия си любим, поради което искала да счита, че имат бъдеще. Уви, това бъдеще не включва сватба.

Фолк дивата винаги е била „за“ брака, но все няма късмет. Унижението с Коко беше огромно, защото той се ожени за Анелия, но за нея не пожела.

Все пак трябва да се отбележи, че Емилия е била омъжена веднъж. Този брак обаче не продължи дълго, а и няма деца от него.

Въпреки неуспешни си опит, блондинката продължавала да вярва в брака и да го харесва. Тя била непоправима романтичка, която не криела, че си пада по традициите в любовта.

За жалост обаче надали някога отново ще я видим като булка. Това е нещо, което завинаги ще остане като черно петно над нея.

Според запознати, Еми дори придобила комплекс на тема брак, докато е била с Коко Динев. Дали го е превъзмогнала, не се знае.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.