Детето на Албена и Максим не знае български! Световните шампиони крият от него, че баща му е убиец

Детето на Албена и Максим не знае български! Световните шампиони крият от него, че баща му е убиец
Гласувайте за статията

Албена и Максим нарочно не учат малкия Даниел на един от двата му родни езика!

Срамът и болката на Албена и Максим може би никога няма да си отидат. Двамата бяха заклеймени от българското общество и вечно ще бъдат грешници в неговите очи.

Албена и Максим

Албена и Максим още бягат от ужаса, който се случи

За да не става жертва на всичко това и синът им, те са взели решение да не го учат на български език. Детето знаело само няколко думи, като всичко останало го говорело на руски език.

Така Албена и Максим се надявали да го предпазят от всичко, което се пише и говори в България за тях. Те считали, че то може само да го разстрои психически и затова решили да го защитят.

Разбира се, най-големите им опасения били свързани с факта, че Максим Стависки е наричан от почти всички у нас „убиец“. Той спря живота на Петър Петров преди 11 години, а Мануела Горсова я остави в будна кома, от която едва ли някога ще излезе.

За да не прочете из някой български сайт, че баща му е убиец, Албена и Максим просто решили да не дават на детето да се развива и като българин, какъвто е наполовина. Нещо, което смятали, че ще му помогне много в живота.

Така или иначе Даниел все някога ще разбере какво се е случило преди време. Родителите му обаче се надявали това да бъде чак когато стане по-голям и може да поеме такъв товар.

Именно поради гореспоменатите причини те не го пускали да идва в България. Детето не е било тук от поне 3 години. Преди това също рядко идвало.

Няма съмнение, че Албена Денкова и Максим Стависки все още се срамуват от това, което стана, но дали ще могат да живеят вечно с тази вина?!

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар