Какво се случва с Орлин Павлов: И Лина Роскин го заряза? (Ето защо не му върви с жените)

Какво се случва с Орлин Павлов: И Лина Роскин го заряза? (Ето защо не му върви с жените)
Гласувайте за статията

Орлин Павлов така и не успява да уцели точната жена

Орлин Павлов отново е сам и изоставен. И Лина Роскин го заряза. Актрисата и модел вече не е с вечно усмихнатия хубавец. Това призна самата тя в интервю. Орлин Павлов е не само чаровен, вечно усмихнат, успял, от добро семейство, талантлив, интелигентен, кавалер и още, но така и не му върви с жените.

И този път Орлин Павлов не уцели жената

Гаджетата едно след друго го напускат. С последната си приятелка Лина Роскин нещата вървяха повече от добре. Близки и приятели си отдъхнаха, че вече е намерил сродната душа и жената на живота си.

Само че отново нещата се провалиха. И Орлин Павлов пак остана сам.

„В живота ни идват и си тръгват хора и събития. От всички тях се учим на нещо ново. Така е трябвало да стане. Не мога да кажа нищо лошо за Орлин, оставаме си приятели“, заяви Лина Роскин.

За Цветелина Роскин, която си подвизава с псевдонима Лина Роскин се носеха доста пикантни клюки. Красавицата е от Плевен и там доста се говори за скандалното й минало.

Според мълвата изгората на Орлин Павлов си изкарвала прехраната като се събличала пред камерите и жадните мъжки погледи, срещу добро заплащане. Не стана ясно дали деликатният Орлин Павлов е разбрал за тъмното й минало и дали това е причинило раздялата им.

Певецът и актьор е един от малкото в гилдията с деликатно поведение и добро възпитание. Може би това е причината на Орлин Павлов не му върви с жените. Защото мадамите, които избира никак не са кротки, целомъдрени ,скромни или обикновени.

Определено красавецът с чаровната усмивка преживя не един и два шумни скандала, свързани с неговите палави гаджета. Може би последната му връзка ще го обезвери дълго за любовта и жените. Както преди това направи танцьорката Яна Акимова.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар