Коцето изригна: Тази жена спешно да потърси специализирана помощ! (Виж кого нареди така жестоко)

Коцето изригна: Тази жена спешно да потърси специализирана помощ! (Виж кого нареди така жестоко)
Гласувайте за статията

Коцето винаги е бил стабилен и уравновесен

Коцето обра овациите в Биг Брадър. И там хитовият изпълнител се показа над нещата. Поп фолк звездата в повечето случаи не реагира остро, дипломатично отбягва скандалите и се държи прилично. Певецът е ведър човек и рядко някой може да го изкара извън нерви.

Коцето

Коцето изригна бясно срещу Мариела Нордел

Но и това се случи. Коцето още не може да преодолее кошмара, който изживял от досега с тази жена. И то в Къщата на Големия брат, където той делеше един покрив с нея цял месец.

Коцето дебело подчерта ,че поддържа връзка почти с всички съквартиранти. Той ги разбира,дори и ексцентричната Луна. Която за него е нормална, истинска, земна. Но не такава била в неговите очи готвачката Мариела Нордел.

За която той твърди, че у нея всичко е фалшиво и измислено. За Коцето тя е ужасен човек, затова се постарал да има най-малко контакти вътре. И й препоръчва, с най-добри намерения, да потърси колкото се може по-бързо специализирана помощ.

„Аз съм си такъв, реагирам си! Все пак не съм и първа младост, нервната ми система е опъната. И когато някаква олигофренка се държи така, аз отвръщам.
С извинение към г-жа Нордел, но тя не е с всичкия си и може да отиде да се прегледа някъде. Тя самата не знае какво говори. Щяла да ме прави политик в Брюксел…

За някакъв малоумник ли ме взе?! Според мен си е създала целия свят, измислила си е всичко около себе си. Всичко й е фалшиво. Не тя мен, а аз нея разгадавам. Колко опит имам с хора, колко хиляди и милиони хора съм виждал и съм общувал с тях, че мога да преценявам.

Само като я погледна в очите и мога да ти разкажа нейната история. Луна си беше в час, играеше си циркове, пееше си песните. Всичко й е наред. Когато идваше с добро при нас, я канех да седне. А когато с лошо, получаваше шише с вода във физиономията.

Каквото почукало, такова се обадило. Но тя си беше перфектна, стабилна психически“, откровен е Коцето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар