Кой не ще такава булка: Джулиана Гани купи мезонет на мъжа си! (Станимир удари кьоравото със силиконката)

Кой не ще такава булка: Джулиана Гани купи мезонет на мъжа си! (Станимир удари кьоравото със силиконката)
Гласувайте за статията

Джулиана Гани се изръси за мезонет в центъра на столицата!

Кой не ще такава булка като Джулиана Гани?! Хем пищна, хем дашна, хем с широки пръсти. Малката Джулка, както й тръгна името след Вип Брадър, зарадва съпруга си с повече от щедър подарък.

Джулиана Гани

Силиконката Джулиана Гани носи мъжа си на ръце, Станимир Ташев си живее като крал

Силиконката се изръси луди пари, за да купи мезонет в центъра на столицата. Както знаем, Гани вече има няколко жилища в централната част на родния си Пловдив, които са й завещани от баща й – италианския банкер.

Тя обаче реши, че е добре с половинката й да си имат свое гнезденце и в София, където се намират почти през ден. И, речено-сторено. С хонорара от Вип Брадър и още малко парички отгоре, Джулиана Гани спазари новия семеен апартамент.

Много от близките й са искрено учудени и дори потресени, че тя играе ролята на мъжа в брака й. Вместо Станимир Ташев да се грижи за всичко, както подобава.

Джулиана обаче е на друг акъл – обича ли някого, дава всичко за него. „Блазе му на този, удари кьоравото! Да ми дойде и на мене едно такова пиленце, хич и няма да я върна“, коментират потребители по форумите.

Самият Станимир обаче се влюбил и в Сейшелите, където отново го заведе щедрата му съпруга. Нещо повече – искал да останат да живеят там. С какви пари и на чии разноски обаче, не е ясно.

„Аз исках да останем и да си живеем там, но Джулиана не пожела. Другия път като отидем, ще я накарам да е поне за два месеца. А и си намерихме апартамент.

Там я няма тази злоба, която съществува тук. Събуждаш се и виждаш прекрасна гледка, чуваш вълните на океана и пеещи птички. Всичко това много успокоява“, очарован споделя Станимир Ташев.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар