Разбра се що за стока е Даниел Петканов! Алекс не иска да повярва…

Разбра се що за стока е Даниел Петканов! Алекс не иска да повярва…
Гласувайте за статията

Даниел Петканов разочарова Александра Богданска тотално!

Женени са от почти 3 месеца, но семейният живот вече не им понася. Даниел Петканов е виновен за това, тъй като Алекс си припомни какъв всъщност е той.

Даниел Петканов и Александра Богданска

Лудия репортер Даниел Петканов разочарова отново Александра

Оказва се, че навиците, които Лудия репортер е имал като ерген, ги има и като женен мъж. Това е неприятно, защото те могат да костват връзката им.

Дани се прояви като най-толерантния и добрия човек във „ВИП Брадър“, но и той има лоши черти. Най-лошата от всички е неговата стиснатост.

Всъщност журналистът не обичал да пилее пари и живеел максимално скромно. Въпреки че не изкарва никак лоши пари в Нова телевизия, Даниел Петканов постоянно си правел сметката за всичко.

Това било проблем между тях и преди да скъсат през 2016 г. В Къщата някак забравили за това, защото всичко им беше осигурено, но сега то отново излиза на дневен ред.

За толкова години Дани едно кафе не е почерпил Алекс, пише в. „Галерия“. Да не говорим пък да й купи някакъв подарък, дори за цвете се стискал.

В момента двамата са на меден месец в Дубай, където посрещнаха 2018 година. Манекенката вече си е накупила много дрешки, но всички тях ги била платила със собствени пари, защото мъжът й си стискал банковата сметка като за световно.

„Дани е добро момче, но мрази да харчи пари. Ако може, би живял само с 200 лв. на месец, колкото да си покрива сметките. Голям скръндза е, а Алекс е точно на обратния полюс.“ – споделя близък до двойката.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар