Гала разплака Райна в ефир! (Бившата на Коцето изкарала най-кошмарна година+виж защо)

Гала разплака Райна в ефир! (Бившата на Коцето изкарала най-кошмарна година+виж защо)
Гласувайте за статията

Гала разплака поп фолк дивата Райна в ефир

Райна не успя да сдържи сълзите си от екрана. Бившата на Коцето гостуваше на блондинката в предаването й „На кафе”. Причината се оказа смъртта на нейното кученце Дракон.

Райна се разплака неудържимо в ефир

„Не мога да преодолея загубата на кученцето си. Живях с него десет години. Той стана като член на семейството ми, като мое дете. Всичко в къщи ми напомня за него. Затова и предприех голям ремонт в апартамента си.

Но пък случих на едни майстори, които половин година не успяха да направят в дома ми това, което аз исках. Но накрая все пак уцелих една бригада, която за два дни извърши всичко онова, което предишните не свършиха и за шест месеца”, оплака се Пилето на поп фолка пред водещата.

Певицата каза още, че на Коледа и Нова година е работила, като повечето си колежки. Но Бъдни вечер е била със своите близки, защото за нея това е свят празник.

Но изминалата година ще запомни като много кошмарна. Защото преживяла неща, които я вкарали в тежка емоционална дупка.

Райна разказа и за своите пътувания през 2017-та година. Обиколила много дестинации по света. Но си остава силно привлечена от Куба и отново иска да замине в слънчевата страна. Където получила само положителни емоции и искрени приятели.

Заминала в началото на миналата година и двата месеца там й се сторили като миг. Запознала се с много интересна жена, докато изучавали испански. Тя е по-възрастна от нея и е от Швейцария. Занимавала се с проектиране на къщи, „които дишат и са без бетон”.

Нейната приятелка я приемала като своя дъщеря, но с нея се чувствала така, все едно е намерила сродната си душа. Вече два пъти й гостувала в Швейцария и е пленена от зелената страна, където цари мир, спокойствие, има много ведри и позитивно настроени хора.

Въпреки многобройните си фенове и работата, мечтае един ден да заживее в Швейцария. На този етап има много ангажименти и нови проекти. Изключително е горда с най-новата си песен „Тежко премина младостта”, която е събрала над пет милиона гледания в най-големия музикален канал. А отзивите за тази прекрасна фолклорна песен са феноменално положителни!

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар