Дъното е факт: Краят за Стоян Алексиев дойде!

Дъното е факт: Краят за Стоян Алексиев дойде!
Гласувайте за статията

Стоян Алексиев вече е на тоталното дъно!

Актьорът Стоян Алексиев достигна дъното само половин година след бурния скандал с любовницата му Ивана Бобойчева. Сега вече същинският край за 66-годишната звезда от „Откраднат живот“ дойде, научи Kliuki.bg.

Стоян Алексиев и Ивана

Стоян Алексиев достигна дъното

Бай Стоян е бил освободен от Народния театър преди дни. Това информира обществеността сайтът HotArena.net.

Актьорът е бил пенсиониран, тъй като вече има възрастта, а и годините стаж. Според слуховете обаче не за това е бил отстранен от постоянната си длъжност.

Много актьори, даже повечето, продължават да работят в театъра, където са на щат, и след пенсионирането си. На Стоян Алексиев обаче не му е била предложена подобна опция и той може да се каже, че е бил изритан от работа.

Причината, разбира се, е, че той направи за смях реномето на всички актьори в Народния, след като се натиска със своя студентка пред самия театър. Нещо, което бе строго осъдено от всички, включително и от директора на театъра, който остро порица Алексиев.

Актьорът обаче не смята да се отказва от професията. Пенсията му е направо нищо в сравнение с това, на което е свикнал. Затова се надява да продължи да работи, но на свободна практика.

„Вече съм свободен актьор, продължавам да играя на хонорар навсякъде, където ме искат.” – споделя по темата Стоян.

Той продължава да отрича случилото се между него и Ивана, твърдейки, че просто са репетирали за филм. Никой обаче не му вярва.

Въпреки скандала, актьорът се счита са успял и щастлив човек. Той има четири деца и пет внучета, което за него е най-важното в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар