Разкриха тайното любовно гнезденце на Веселин Маринов и любовницата му! (СНИМКИ)

Разкриха тайното любовно гнезденце на Веселин Маринов и любовницата му! (СНИМКИ)
Гласувайте за статията

Веселин Маринов се е погрижил да има усамотение с Веселина Пеева!

Естрадният изпълнител Веселин Маринов има нужда от определени услуги и прави всичко възможно да ги задоволява редовно. Очевидно преди е нямал място за това, въпреки че е пълен с пари, поради което е закупил жилище.

Веселин Маринов и Веселина Пеева

Веселин Маринов настани Веселина Пеева в луксозна жилищна кооперация

Там Веско е настанил своята възлюбена Веселина Пеева. Сайтът HotArena.net разкрива, че двамата поне веднъж седмично дръпвали щорите на прозорците, твърдят техни съседи. Това ясно подсказва какво се случва в апартамента.

Адресът му е гр. София, кв. „Кръстова вада“, ул. „Слав Караславово“ 1. Там певецът и бившата сервитьорка от Добрич се наслаждават на любовта си и я консумират.

Веселина е използвала новия си адрес и за нещо друго. Тя е опитала да прехвърли децата си официално да се водят при нея по местоживеене, въпреки че живеят във Варна с баща си, който спечели родителските права при развода. Това се е случило по абсолютно незаконен път и съответно е нямало как планът й да проработи.

На всичкото отгоре на същия адрес имало регистрирани няколко фирми, свързани с източване на ДДС. Според източници на HotArena,net, именно с тяхна помощ Веселин Маринов се е сдобил с жилището.

Любовницата му обаче е двойно по замесена в полукриминални неща. Неотдавна стана ясно, че Веселина се е водила дълго време на работа в дружеството „Българско земеделско производство“ ЕООД, което е свързано със скандалния варненски бизнесмен Ангел Бончев. Преди 6 години проверка на НАП разкри, че той се е опитал да укрие 2,4 млн. лв. ДДС. Днес е във фалит, а Пеева е изгонена от фирмата му.

Вижте любовното гнезденце на Веско и Веса!

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Разкриха тайното любовно гнезденце на Веселин Маринов и любовницата му! (СНИМКИ)”

  1. Водка Флирт

    ян. 14. 2018

    алкохолик добрички,екс съпруга , до кога ще ни облъчваш с елементарните си статии? Разбрах,че хобито ти е да пиеш и да пишеш до хот арена за В.Маринов.Питам те Иванчо,ако ти предложа водка Флирт за успокоение ще се успокоиш ли или ще ти дойде идея за нова статия?

  2. до водка Флирт

    ян. 14. 2018

    Ще го успокоиш единствено и само с вино. След петата бутилка започва да се успокоява и запява Горчиво вино нека ме напива…………хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи хи

Добавете коментар