Фотомодел става синоптичка по Нова телевизия – СНИМКА

Фотомодел става синоптичка по Нова телевизия – СНИМКА
Гласувайте за статията

Прогнозата за времето по Нова телевизия ще бъде водена от бивш фотомодел!

Интересни промени в Нова телевизия настъпват с новата година. Една от най-видните е мястото на синоптичка в „Здравей, България“.

Нора Шопова в Нова телевизия

Новата синоптичка на Нова телевизия

Първоначално именно сутрин ще се появява на екран новата синоптичка, а впоследствие се очаква да поеме щафетата и целодневно. Става въпрос за Нора Шопова.

Биографията й е доста ексцентрична. Тя няма CV-то на повечето кадри в Нова телевизия, тъй като основната й професия до съвсем скоро е била на фотомодел. При това е вършила тази дейност не само в България, но и по чужбина.

От понеделник обаче Нора ще бъде конкуренция по красота на Деси Банова и Никол Станкулова. Трите ще образуват невероятен екип на Времето.

Назначаването на Шопова за пореден път пробуди слуховете, че Банова може да напусне медията в скоро време. Откакто е с Росен Плевнелиев, тя е спрягана за много по-високи длъжности, някои от които дори в чужбина.

Промените в Нова телевизия обаче не спират дотук. Аделина Радева е новото лице на тв медията. Тя ще партнира на Виктор Николаев в сутрешния блок. Идва на мястото на изританата Ани Цолова.

Ади има сериозен опит в телевизията. Тя стана известна като лице на БНТ, където пожъна немалко професионални успехи. По-голямата заплата в Нова ТВ обаче явно я е изкушила.

Но да се върнем на Нора Шопова. Това е красавица, която е била на корицата на много популярни мъжки списания, включително и на емблематичното Vogue. Тя е печелила наградата „Жена на годината“ в категория Мода. Няма образование за синоптичка, но за сметка на това е завършила Право.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Фотомодел става синоптичка по Нова телевизия – СНИМКА”

  1. смях, горчив смях

    ян. 14. 2018

    Сега разбрах – тази неизвестна никому ще бъде най-добрата „правистка“ между метереоложките и най-добрата „метереоложка“ между правистите, ей голям смях са тези в нова, ако им се направи „ревизия“ НА ДИПЛОМИТЕ ИМ ЩЕ СЕ ОКАЖЕ, ЧЕ МНОГОО, АМА МНОГО ОТ ТЯХ НЯМАТ НЕОБХОДИМОТО ОБРАЗОВАНИЕ!! ТА ЗАТОВА НИКОЙ ИЛИ ПОЧТИ НИКОЙ НЕ Я ГЛЕДА, ВО ГЛАВЕ С БАБА ГАЛА И ЛЮБОВНИКА Й-ТОВА МОМЧЕ ЗА НИЩО НЕ СТАВА, А И МАЙ НЕ СИ ПИЕ РЕДОВНО ХАПЧЕТАТА

Добавете коментар