Светлана Василева разкри защо е предала Джино!

Светлана Василева разкри защо е предала Джино!
Гласувайте за статията

Светлана Василева проговори за цялата ситуация около конфликта си с Джино Бианкалана!

Плеймейтката Светлана Василева не се чувства виновна за краха в отношенията си с Джино Бианкалана. Тя дори е изненадана, че той се е получил.

Светлана Василева

Светлана Василева има обяснение за всичко в Къщата

Както знаем, блондинката получи много критики, че не е останала да поздрави българина от Чикаго, след като той спечели Big Brother: Most Wanted. Красавицата обаче има защитна версия и я разкри пред в. „Шоу“.

Оказва се, че Светлана Василева не е действала целенасочено срещу Джино, а просто е искала да си тръгне час по-скоро от шоуто. Причината е била, че Християн Гущеров й е бил организирал домашно парти у дома, на което поканил най-близките й хора, имало дори и торта.

Когато узнала от приятелки за купона, Светлето пожелала час по-скоро да се прибере. Тя дори не изчакала края на предаването и не разбрала кой е победителят.

„Още на първите реклами моите приятелки ми донесоха телефона и ми се обади Християн. Той ме чакаше вкъщи с моите приятели, беше взел торта, букети и се беше погрижил за страхотно домашно парти. Да събере моите приятели в дома си и да ме чакат, значи много за мен и още веднъж доказа колко много държи на мен. Тежко му е било през този един месец, гледал е всеки епизод, всяко видео с мен. Каза ми: „Чакам те, прибирай се”. Не дочаках да свърши самото предаване и се прибрах, преди да знам кой е победител.“ – твърди Светла.

Тя е имала желание да се появи на партито след шоуто, но е избрала да бъде с Гущеров.

„Бях обещала на екипа и съквартирантите да отида за малко на афтър партито, но пък Християн ме чака от доста време и беше редно да се прибера при него. Не е било лично към Джино, както всеки ме обвинява. През този един месец в Къщата смятам, че съм се отдала изцяло на съквартирантите и зрителите. А навън аз имам личен живот. Имам си мое семейство, мой човек, които ме чакат. Била съм там, където ми е било мястото – вкъщи!“ – казва още русокосата красавица.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар