Звездите бяха в бяло

Звездите бяха в бяло
Гласувайте за статията

Звездите бяха в бяло, това беше акцент в облеклото тази година на на раздаването на наградите „Critics’ Choice Awards“, повечето знаменитости избраха този нежен нюанс, за да се отличат.

За наградите на критиците голямата част от популярните дами избраха бяло, дали заради факта, че на церемонията на „Златен глобус“, предимно бяха в черно като подкрепа срещу насилието над жените. Или черните тонове дойдоха в повече или красивите дами на киното избраха друг класически, но по-неутрален цвят – бяло, не знаем. 

Както се пише и в „Ева“, обаче актрисите се появиха в светли тонове, малко от тях заложиха на по-смели експерименти – например Никол Кидман избра силно розова, дълга до долу рокля. А имаше и няколко дами предпочели дрехи в модерните към момента – цветя и принтове.

Хубавици като Джоли, на която всичко отова бяха в бяло. Не можем да не отбележим, че Анджи отново сияеше и освети събитието с невероятна визия, финес и голяма усмивка.

Сред наградените бяха заглавията -„Формата н аводата“, както и тези от малкия екран – Големите малки лъжи“, „Историята на прислужницата“, „Фарго“, „Това сме ние“, „Stranger Things“.

Ние от „Клюки.Бг“ също споделяме мнението, че някои заглавия си заслужават и с право са сред отличените и взели статуетки, въпреки че не са от най-известните, споменатите награди на критиката са от съществено значение и затова за звездите са важни.

 

 

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар