Дара падна много ниско! Печели хиляди левове, а…

Дара падна много ниско! Печели хиляди левове, а…
Гласувайте за статията

Дара предизвика възмущение у мнозина!

Тийн сензацията Дара се оказа за пореден път на топа на устата. Този път повод за одумките по неин адрес стана външният й вид.

Дара

Дара с големите устни

19-годишната певица пусна снимки, на които има огромни устни. Това предизвика критиката на много от последователите й в интернет.

Те първо помислиха, че поп дивата си е инжектирала хиалурон или силикон, както правят повечето й колежки от чалга гилдията. Това само по себе си е за възмущение, защото става въпрос за 19-годишна тийнейджърка.

По-проницателни фенове обаче забелязаха, че огромните й устни са само на някои снимки. Това значи, че не си е инжектирала нищо.

Единственият вариант е Дара да е ползвала метода Fullips. Това е продукт във формата на капачка, който се засмуква от потребителя и за няколко секунди устните изглеждат по-големи и сочни като цяло.

Този метод е възможно най-евтиният за уголемяване на устните. Затова е интересно как така дама, която печели по хиляди левове месечно, тъй като е сред най-оборотните в своя бранш, е решила да мине тънко.

Дарина Йотова обаче минава тънко още откакто започна да печели много пари. Тя е известна като една от стиснатите певици, колкото и целият й образ да не отговаря на всичко това.

Причината е, че Дара събира пари от 3 години, за да си купи собствено жилище в София. Тя е от Варна, но й се налага да бъде повече в столицата и затова живее именно там.

Методът за устните обаче не само не е добър за визията й, но и може да има лошо последствия. Запознати с него разкриват, че той често оставя белези или синините в тази зона, пише в. „Телеграф“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Дара падна много ниско! Печели хиляди левове, а…”

  1. Някой си

    ян. 14. 2018

    Еййй големи завистници сте, оставете момичето на мира и обсъждайте вашия вънсен вид.

Добавете коментар