Анелия разплака Миро, Ели не може да повярва!

Анелия разплака Миро, Ели не може да повярва!
3 (60%) 2 votes

Анелия трогна своя много добър приятел!

Певицата Анелия се оказа на върха на щастието. След като стана ясно, че е лудо влюбена в новия си приятел, Ани вече мисли и за сватба.

Анелия, Миро и Ели

Анелия трогна Миро и Ели

Турчинът, с когото фолк дивата излиза от една година, й е предложил брак и тя се е съгласила. Затова е съвсем логично да мисли вече за самото тържество и церемонията.

Всичко ще бъде малко по-скромно, защото певицата вече веднъж беше омъжена и смятала, че на 35 г. не е нужно да вдига пищно парти. Тя е избрала най-близките си приятели за гости, разкриват хора от обкръжението й.

Един от тях е колегата й Миро, който ще присъства на сватбата заедно със съпругата си Елица. Двамата обаче не просто са сред поканените, а ще бъдат кумовете на младоженците.

Анелия се спряла именно на тях, защото чувствала Мирослав Костадинов като брат. Той е един от малкото й наистина близки хора в света на шоубизнеса.

Самият Миро също чувства Ани като сестра и той го е споделял неведнъж. Тя беше на неговата сватба през септември миналата година. Тогава партито на о. Корфу също беше скромно.

Ели обаче не е особено близка с Анелия и за нея било истинска изненада, че е поканена да й бъде кума. Тя също се трогнала от жеста на бъдещата булка.

Според слуховете, Миро даже се разплакал от радост и умиление, когато научил какви ги е намислила певицата. Той и без това е доста емоционален човек, но това го накарало още повече да се влюби в Анелия на приятелска основа.

Все още не е ясно как ще се получи този брак, защото Ани има успешна кариера в България, а избраникът й е от Турция и си обича родината.

Миро има опит в подобни бракове, защото и неговият е от разстояние. Така че може да даде някой съвет на своята „сестра“.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар