Бомба: Преслава се омъжва с надут корем! Бременната певица най-после каза „Да“ (ето кога ще е сватбата)

Бомба: Преслава се омъжва с надут корем! Бременната певица най-после каза „Да“ (ето кога ще е сватбата)
Гласувайте за статията

Преслава най-накрая реши, че не може да живее повече така и узря за истинския живот!

Чаровната певица Преслава, която се води любимка номер едно на продуцента си Митко Пайнера, взима живота си в ръце. Тя е на прага от сформирането на едно щастливо семейство, научи Kliuki.bg.

Преслава и Павел Лазаров

Преслава и Павел ще стават семейство

Петя Колева, както е истинското й име, вече е сгодена за своя избраник. Той се казва Павел Лазаров и скоро ще стане не само неин съпруг, но и баща на първото й дете.

Павката е предложил брак на изпълнителката на „Горчиви спомени“ и тя е приела. Сватбата трябва да бъде някъде през май, съобщава HotArena.net.

Интересното е, че е възможно на голямото събитие Преси да се появи с голям корем, тъй като е бременна. Тя се намира в четвъртия месец и през май би трябвало да е в деветия или да е родила току-що.

Преслава засега упорито отрича, че чака бебе, защото е много суеверна. Тя не искала нещо да урочаса появата на първата й рожба.

Това не е първият път, в който Павел предлага брак на певицата, но е първият, в който тя приема. Преди това тя все не беше подготвена за тази голяма крачка в живота, но явно бременността й я е накарала да размисли.

Когато Петя роди и се омъжи, ще бъде на 34 г. Това е вече една зряла възраст, което предполага, че промяната у нея ще дойде с формирането на семейство.

Павел е с доста чепат характер, лесно избухва, но познатите му твърдят, че в името на детето, което очаква, иска да се промени. Преслава може много да му помогне в тази насока. След толкова много връзки с мъже, тя най-после избра своя спътник в живота.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар