Новата светска двойка със спортен акцент

Новата светска двойка със спортен акцент
1 (20%) 1 vote

Новата светска двойка със спортен акцент сестрата Винес Уилямс. Тенис звездата следва примера на своята сестра Серена и е в търсене на голямата любов и семейно щастие.

Както знаем Серен асе похвали с успешна семейна идилия и хармония, след като се наложи на корта и стана легенда в тениса, тя се насочи в търсене на късмета си и в личните си отношения. Сочен аза пример като половинка ижена, тя е към момента щастливо обвързана.

Следвайки стъпките й 37-годишната Винъс намери топлина и любов в по-млад и доста реализиран мъж. както се пише и от изданието „Ева“, Самият Николас е успешен финансист, който пътува между Калифорния и Ню Йорк. А освен това обожава тенис, затова е толкова запленен от отношенията си с популярната тъмнокожа спортистка.

Той има бизнес, освен това е от семейство  на заможни инвеститори, с имоти да милиони. Определено е достийна партия на Уилямс. макар да имат над 10 годинки разлика, отношенията им засега са силни и искрени, те не крият връзката си, но и няма официално изявления от нея до сега.

Вече толкова години силата на Винъс на корта е неоспорима, желаем й все същия шанс и в любовните начинания, дано успее да изгради щастливо и дълготрайно семейно щастие. задача трудна в наши дни.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар