Фалшивата наследница на Луиш Фиго

Фалшивата наследница на Луиш Фиго
Гласувайте за статията

Фалшивата наследница на Луиш Фиго, португалецът бе провокиран от млада и напориста почитателка на семейството му.

Както е известна голямата дъщеря на футболната звезда с латино корени е много хубава и освен това сериозно се занимава с образованието си, живее извън Испания. От доста време учи в Англия и се справя чудесно, тя като много нейни връстници е доста активна в социалните мрежи.

Но винаги публикува там умерено и доста прилично освен това. Изведнъж Даниела Сведин Фиго, дъщеря на футболиста и модела Хелен Сведин изрази притеснението си публично, че някой се опитва да открадне самоличността й и освен това да я представи в доста по-неприятна светлина чрез множеството странни снимки и текстове. 

 

Оказва се, че както е публикувано и в спортно-новинарския сайт на „Гонг“, че измамната девойка е на 22 години и е чак в Австралия – казва се Сара, но явно е фенка на Фиго и фамилия, а може би просто търси бърза и лесна популярност. И виждайки шанс чрез няколко физически прилики с Даниела Фиго е избрала да се възползва от момента, колкото и нелепо реално да е това. Все пак днес социалните медии дават възможност за лесна подмяна на идентичности, подари отсъствието на физически контакт, за да се провери.

 

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар