Венци Венц е съсипан: Годежът му пропадна, остана сам!

Венци Венц е съсипан: Годежът му пропадна, остана сам!
Гласувайте за статията

Венци Венц отново е ерген, гласят последните информации за него!

Рапърът Венци Венц върви по стъпките на своя дуетен партньор Павел Николов, когото Михаела Филева заряза поради изневяра. Сега се случва нещо подобно между Венци и Пепи.

Венци Венц и Павел

Венци Венц върви по стъпките на Павел

Бившата адреналинка е била шута на своя годеник, гласи последната клюка. Според мълвата, тя не е издържала да го вижда как открито й кръшка и я прави на глупачка.

Водещият на „Гласът на България“ беше сгоден точно една година. В началото на 2017 г. той предложи брак на Пепи под Айфеловата кула в Париж. След това обаче явно се е получи срив в отношенията им.

Новината за тяхната раздяла дойде от Фейсбук, където рапърът е с променен статус относно семейното си положение. От „сгоден“ той премина в „сложно е“.

Все пак това „сложно е“ дава известни надежди, че не всичко между Венци Венц и Пепи е свършено. Двамата изглеждаха един за друг и затова е голям шок за всички, че са се разделили.

Сватбата трябваше да бъде тази година, но най-вероятно няма да се състои. Това е удар за Павел, който се гласеше да бъде кум на младоженеца.

Павката се заканвал, че ще организира най-невероятното ергенско парти, на което е способен. Той вече имал много идеи в главата си за големия купон и останал много разочарован от развоя на нещата между приятеля му и неговата любима.

Самият Павел щеше да се жени, но и той бе изритан от възлюбената си. Михаела Филева му би шута, след като узна колко голям женкар е.
Уви, Венци Венц явно е същият. Може би затова са приятели. От всичко това губещ е именно той.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар