Родилката Десислава с неочаквано разкритие за нея и Благой Найденов! (не е за вярване – виж тук)

Родилката Десислава с неочаквано разкритие за нея и Благой Найденов! (не е за вярване – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Десислава шашна всички с това, което разкри за младия Благой Найденов!

Родилката Десислава даде първото си интервю след раждането на сина си Борис. Както знаем, той е плод на любовта й с младия боксьор Благой Найденов и се роди преди броени седмици.

Десислава

Десислава смая всички с истината за Благой Найденов

Снощи обаче певицата изуми всички с неочакваното си разкритие за своя любим. Докато болшинството от феновете й смятаха, че Малката Кобра не е готов да бъде родител и скоро ще се издъни някъде, то истината се оказа друга.

„Благой беше с мен още в родилното и снимаше. По едно време дори попитах дали е добре и още в залата, защото млъкна. Но той бе там до последния момент. Страшно много ми помага за гледането на бебето.

Даже се шегувам, че и с конкурс да го бях избирала, нямаше да го намеря толкова старателен и грижовен“, разкри Десислава в предаването „Папараци“. С което тотално затвори устите на злите езици.

Десислава призна, че кърми бебето си, но също така му дава и адаптирано мляко, защото кърмата й не стигала. Малкия се оказал повече от лаком и почти постоянно бил гладен.

Изпълнителката не пропусна да благодари на близките и приятелите си за подкрепата, добрите пожелания и множеството подаръци, с които ги затрупали.

„Много хубави подаръци получихме. Отрупаха Борис със златни кюлчета. Подаръците бяха страхотни, особено този от Галена – тя донесе люлка, която свири различни мелодии.

Баткото на Боби също помага, но малко, защото е много влюбен и ходи на училище. Има си приятелка вече“, хвали Десислава и първородния си син Майки. Който пък е в отлични отношения с Благой Найденов.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар