Бомба: Убитият Петър Христов любовник на Нелина! (двамата с Коко Динев воювали за певицата)

Бомба: Убитият Петър Христов любовник на Нелина! (двамата с Коко Динев воювали за певицата)
Гласувайте за статията

Нелина е била голямата тръпка в живота на Петър Христов!

Убитият в кв. „Манастирски ливади“ мултимилионер Петър Христов има горещо минало с поп фолк звездата Нелина. Бившата жена на Коко Динев е имала страстна афера със застреляния бизнесмен в началото на 90-те години.

Нелина

Нелина имала гореща афера с убития милионер Петър Христов в началото на 90-те години

Това разкриха достоверни източници пред вестник „Таблоид“ като твърдят, че именно Христов е бил прототипа на милионера с белия мерцедес в едноименното парче на певицата.

По онова време към Нелина залитал и Коко Динев, който известно време не на шега бил във война с Петър Христов заради красивата чаровница. Христов така откачил по изпълнителката, че тръгнал да се развежда със съпругата си.

Единтствено намесата на майка му Монка успяла да предотврати края на брака му. Жената не искала и да чуе, че синът й ще се забърка с жена от този лек и отвратителен жанр чалгата.

Нелина и Петър в крайна сметка се разделили, но бракът му така и не просъществувал за дълго. След месеци Христов пак се развел с благоверната си, но този път заради своята секретарка, с която заживял.

Нелина пък бързо пристанала на Коко Динев, като не след дълго се родил и синът й Кристиян. Говори се, че момчето може да е както син на Динев, така и наследник на Христов. Певицата обаче никога не говори за бащата на Кристиян.

До момента никой не може да каже със сигурност кой е биологичния баща на Крис. Странно е, но певицата винаги е пазела това в пълна тайна, сякаш е нещо неприлично и нередно.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Бомба: Убитият Петър Христов любовник на Нелина! (двамата с Коко Динев воювали за певицата)”

  1. виждащ и чуващ

    ян. 15. 2018

    Че Коко никога не е бил женен за Нелина всеки го знае ,а детето и е родено 2004 година ,имате голямо разминаване в информацията.

Добавете коментар