Наглост: Ани Цолова поиска 10 бона заплата, за да се върне в Би Ти Ви! (показаха й вратата – виж тук)

Наглост: Ани Цолова поиска 10 бона заплата, за да се върне в Би Ти Ви! (показаха й вратата – виж тук)
5 (100%) 1 vote

Ани Цолова се опитва да си вдигне цената, но безуспешно!

Залязлата вече водеща Ани Цолова все по-упорито си търси работа. Това разкриха близки до нея източници пред вестник „Таблоид“. Неочаквано за всички бившата екранна партньорка на Виктор Николаев пробвала да се върне обратно в Би Ти Ви.

Ани Цолова

Ани Цолова се опита да се върне в Би Ти Ви, но наглостта й вбеси шефовете

Припомняме, че Цолова и Николаев избягаха от Би Ти Ви и се прехвърлиха в Нова телевизия преди години заради пари. Оттам им обещаха доста по-примамливи месечни възнаграждения и двамата приеха с охота.

Само че след края на лятото миналата година Ани Цолова беше неочаквано за всички и скандално отстранена от екран. Въпреки че все още продължавала да се води служител на Нова телевизия. От обещаното й лайфстайл предаване обаче няма и следа.

Точно затова Ани Цолова почукала на вратата на старите си работодатели като се видяла лично с шефа на Би Ти Ви Флориан Скала. Човекът направо се облещил като чул, че Анито иска цели 10 000 лева заплата.

Това, разбира се, няма как да стане. Вследствие на което на плевенчанката й била посочена вратата. Много културно и с молба да я затвори след себе си. Явно опитите на Цолова да изплаши Нова телевизия и да накара шефовете да ритат за нея, няма да ги бъде.

„Откакто е извън ефир, тя се е затворила в дома си в Драгалевци и рядко излиза навън. Не поддържа връзка и с колегите си, а новината, че Виктор си има нова партньорка, направо я кара да беснее“, коментират източниците.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

2 коментара по “Наглост: Ани Цолова поиска 10 бона заплата, за да се върне в Би Ти Ви! (показаха й вратата – виж тук)”

  1. смях, горчив смях

    ян. 15. 2018

    Чета този пост и си мисля, тази Цолова е върха на провинциалната наглост, нестига, че няма визия, просто си е със селяндупрска физиономия, а като уж журналист никак я няма, простовата си е горката, визия на проста женица от село,а дикция никаква, ама никаква, да си търси работа в селото откъдето е дошла, а и г-жо столицата не е буклуджииско кошче, всички сеянки ще ви изгоним, да си ходите по родните села,

  2. зрител

    ян. 15. 2018

    Тъпо парче и тая плевенска разпоретинаи ,като другата Гала и тя е разтурикъщовница.

Добавете коментар