Честито: Андрей Арнаудов става баща през лятото! (гаджето му е в четвъртия месец – виж тук)

Честито: Андрей Арнаудов става баща през лятото! (гаджето му е в четвъртия месец – виж тук)
Гласувайте за статията

Андрей Арнаудов ще става татко след няколко месеца!

Продуцентът Андрей Арнаудов ще става баща. Щастливата новина разкриха близки до обкръжението му източници като стана ясно, че приятелката му е бременна в четвъртия месец.

Андрей Арнаудов

Андрей Арнаудов най-после ще става баща през лятото, гаджето му чака бебе

Става дума за баскетболистката Емануела Толева, с която опосумът е заедно от година и нещо. Емануела и Андрей обаче криели от медиите вестта за зачеването, за да се предпазят от уруки и зли очи.

Само най-близките им хора знаели за щастието им, както и какъв ще бъде полът на детето им. Това е огромно щастие за продуцента, който вече си мислеше, че ще си остане стар ерген и без наследници.

От колко време аверът му Иван Христов е баща и то на няколко деца, докато той все не успяваше да се намери половинката. Или пък не се чувстваше готов да стане татко.

Тъкмо това навремето беше причина за развода му с красивата сръбкиня Даниела Яков. Чаровницата искаше да има голямо семейство с много деца, но Андрей не спираше да се дърпа и твърдеше, че работата и животът не спират да го искат.

Е, двамата се разведоха и Даниела сбъдна мечтата си с друг, докато Арнаудов скачаше от връзка на връзка. Той мина през Надя от „Елит“, Бориса Тютюнджиева и още ред мадами, докато накрая не се кротна при Емануела Толева.

Между другото, самото им запознанство е повече от нетипично и странно. Харесали се и си разменили телефоните, докато си изхвърляли боклука. По чехли и анцуг пред контейнерите.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар