Юксел Кадриев е доволен: Венета Райкова го направи по-богат с 30 000 лева!

Юксел Кадриев е доволен: Венета Райкова го направи по-богат с 30 000 лева!
Гласувайте за статията

Юксел Кадриев напълни добре банковите си сметки

Юксел Кадриев получи тридесет бона от колежката си Венета Райкова. Новинарят получи крупната сума месец преди коледно-новогодишните празници. Съдебният изпълнител, който наложи запор на софийския й апартамент в квартал „Изток” и банковите й сметки, вдигна забраната.

Венета Райкова

Венета Райкова направи Юки много богат

Точно преди една година Венета Райкова получила призовка с жестоката новина, че жилището и банковите й сметки са запорирани. Поводът се оказа интервю, която тя взе преди шест години от бившата жена на Юксел Кадриев-оперната певица Бонка Георгиева-Ласло.

В него тя разказа доста пикантни и неприятни подробности от живота си с новинаря. Дни преди да бъде излъчен скандалният материал телевизионера се обажда на Венета Райкова с молба да не се излъчи. Но блондинката казва, че не може да го спре и ще му даде право на отговор по-късно.

Самолюбивият новинар не се съгласява и подава искова молба в съда. В нея той съди Венета Райкова за моралната обида, която тя му е нанесла пред цяла България с това интервю.

Той обаче не завежда дело нито срещо шефа й, нито срещу Нова телевизия, а към нея. Пърновачално искът е за 15 000 лева. Но за пет години след старта на съдебната битка сумата набъбва на 30 000 лева.

Дни преди коледните празници на 2016 година Венета Райкова получила покана за доброволно изплащане на запорите. Защото на първа инстанция съда оправдава водещата, но на втора печели Юксел Кадриев.

За да е сигурен, че запора на недвижимото имущество и банковите сметки ще се изпълнят, той се обръща към съдия изпълнител.

В продължение на една година новинарят очаквал да му се приведе сумата. След като я получил, той си купил нова кола и си върнал старите дългове.

Венета Райкова не скри разочарованието си, че сама е трябвало да се справя с дълга си. Именно това, че съпруга й не застанал зад гърба й, разклатил брака й с мъжа и Тихомир. И с днешна дата двамата съпрузи се разделят.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар