Деси Банова натирена от Нова заради Росен Плевнелиев? (Още за скандала)

Деси Банова натирена от Нова заради Росен Плевнелиев? (Още за скандала)
4 (80%) 1 vote

Деси Банова е свалена от екран заради Росен Плевнелиев?

Деси Банова е пожертвана заради връзката си с бившия президент. Богатото й гадже е в основата на рокадата на синоптичката от Нова. Синоптичката е отстранена от поста си защото не спирала да пропагандира политическите възгледи на любимия си, пише Пик.

Деси Банова

Деси Банова я свалили от ефир заради Росен Плевнелиев

Откакто дели легло с един от най-богатите българи, блондинката се променила до неузнаваемост. Тя не спирала да споделя не само най-интимните моменти с държавния глава, но и неговите политически идеи.

38-годишната телевизионерка допуснала голяма грешка, която й коствала работата. Тя не спирала да споделя и прокламира политическите възгледи на Росен Плевнелиев. Първоначално колегите се оказали толерантни и само плахо й правели забележки.

Но след време тя ставала все по-настъпателна и все по-упорито насаждала политическите предпочитания на новия си любим.

Колегите й на няколко пъти се опитвали да я предупредят да не прави подобни изявления на работното си место. Деси Банова не се вслушвала в съветите им. Тя все по-разпалено пропагандирала идеалите на бившия президент. Нещата ескалирали и това стигнало до ушите на ръководството на медията.

Мениджърите на телевизията били категорични, че няма да замесят медията в подобни скандали. Особено след случая с Дарина Сарелска и след това с водещата Ани Цолова.

Първата загуби работата и поста си, защото защитаваше идеите на политическия елит.Екранната партньорка на Виктор Николаев загуби новинарския си стол заради скандала около къщата си в тузарския квартал „Драгалевци”.

Припомняме, че евродепутата Николай Бареков подаде сигнал до прокуратурата да разследва откъде са парите са парите за триетажната къща на новинарката. Както и да разследват нейните и на съпруга й доходи.

Бившите работодатели на Ани Цолова й обещаха сред няколко месеца да стартира собствено предаване, след като нещата се уталожат. На Деси Банова  й е обещано същото. Но както тя, така и Ани Цолова едва ли ще се върнат на работа в Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

2 коментара по “Деси Банова натирена от Нова заради Росен Плевнелиев? (Още за скандала)”

  1. зрител

    ян. 15. 2018

    Тъпа патка ,това може да се очаква от простоватата Софийска разпоретина

  2. анонимка

    ян. 16. 2018

    Ееее, зрител, защо е тази злоба? И какви са тия изрази? Въпрос на възпитание. За мен действително тя можеше да не афишира толкова много връзката си с Росен Плевнелиев. Можеше да е по-скромно и тихо, нищо че за тази връзка започна да се говори много. Това е нейна грешка. Така мисля аз, но им желая много любов.

Добавете коментар