Бой в „Черешката на тортата“: Нора Недкова преби Кулагин, екипът в шок! (още подробности)

Бой в „Черешката на тортата“: Нора Недкова преби Кулагин, екипът в шок! (още подробности)
Гласувайте за статията

Нора Недкова не издържа и се нахвърли върху гримьора Валентин Кулагин!

Мис Плеймейт 2017 Нора Недкова може да е дребничка и слаба, но удря като мъж. Че дори и повече от мъж, след като успя да набие гримьора Валентин Кулагин.

Нора Недкова

Нора Недкова се нахвърли на бой на Валентин Кулагин, той не може да се брани, само пищи като женичка

Сцената се разиграла по време на снимките на „Черешката на тортата“, където Нора Недкова ще участва след няколко предавания. В нейната седмица останалите гости са Кулагин, Люси Иларионов, Алфредо Торес и една актриса.

Екипът на формата останал потресен, когато през последния снимачен ден Нора Недкова се нахвърлила физически върху гримьора. Устатият Валентин Кулагин дни наред не спрял да се заяжда с нея. Като дори си позволил да намеква, че миската върши различни услуги за пари.

Каквато си е темпераментна, Недкова дори доста го е изтърпяла. В един момент пердето й паднало тотално и тя запратила чаша по него. Стъклото го ударило по лицето, а в следващия момент Нора вече била върху него и го налагала с шамари и юмруци.

Вместо да се защити или да я избута като нормален мъж, Кулагин просто се разпищял като женичка и започнал да се пази. Той вдигнал телефона, за да се обади на полицията, но хората от екипа на шоуто успели да озаптят Нора Недкова, пише ХотАрена.Нет.

Феновете на предаването се ядосват само затова, че надали ще могат да видят с очите си боя между двамата. Защото той едва ли ще бъде излъчен в ефир пред зрителите на Нова телевизия.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар