Николета Лозанова взриви: Да, ще имам бебе! (още подробности)

0

Николета Лозанова иска да има второ дете и то скоро!

Николета Лозанова даде интервю пред списание Грация, където разкри истината относно бъдещето си. И най-вече вероятността да има второ дете. Да, това се оказа самата истина – НиЛо иска отново да забременее и да роди бебче.

Николета Лозанова
Николета Лозанова няма търпение да забременее и да роди още едно дете

„Готова съм за второ дете и искам да се случи скоро. Липсва ми онази сладка умора от ежедневието, в което присъства бебче. Усещам, че моментът наближава!“, разкри сензационно Николета Лозанова.

Не е трудно да се отгатне, че бащата на бебето, за което тя говори, ще бъде Ники Михайлов. Двамата са отново заедно от няколко месеца. Припомняме, че те имаха сериозна връзка и преди години, много преди брака й с Валери Божинов.

Разделиха се обаче, защото вратарят изневери на Лозанова. Тогава тя самата призна това и заяви, че не може да прости предателството му. Николета е известна с ревността си, която нищо чудно да е породена и от рогата, с които са я кичили мъже като Ники Михайлов през годините.

Е, днес двамата са отново заедно и засега поне нещата вървят добре. Може би синът на Боби Михайлов е помъдрял и е осъзнал кои са важните неща в живота. Той самият разкри преди време, че иска да стане баща. Така че желанията му се припокриват с тези на Николета.

А самата Лозанова призна още, че мечтата й е някой ден да открие своя собствена марка дрехи. Била сигурна, че ще успее, но когато му дойде времето.

Коментари чрез Facebook

коментара

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.