Анелия разкри: Това е режимът ми от година насам! На него дължа свалените килограми и фигурата си (виж го тук)

Анелия разкри: Това е режимът ми от година насам! На него дължа свалените килограми и фигурата си (виж го тук)
5 (100%) 1 vote

Анелия разкри как е успяла да се втали толкова много!

Поп фолк дивата Анелия най-после призна тайната на своята перфектна фигура. Истината е, че от близо година насам певицата изглежда така, както не е изглеждала и на младини.

Анелия

Анелия разкри каква е диетата, с която успя да извае тялото си перфекно

Тя е много по-стройна, много по-стегната и действително изглежда просто съвършено. Е, не търсете намесата на скалпела тук, защото такъв не е играл. Не и за оформяне на тялото й.

Анелия разкри в интервю за предаването „Карамел“, че своето отслабване и извайване на тяло, дължи само и единствено на диетата си. А тя е следната. От вече близо година Анелия е спряла да яде месо. Тя не вкусва също така сирене и захар – изключение прави само плодовата захар и меда.

Кисело мляко обаче яде, защото в него има от полезния за здравето пробиотик. А неразделна част от трапезата й са всички видове зеленчуци, особено в сурово състояние.

„Наложи се да сменя режима си на хранене след една операция, която претърпях. Не беше нещо сериозно или кой знае колко сложно, но след интервенцията качих много. Просто станах дебеличка в един момент. И си казах, че така не може да се продължава. Смених диетата и ето на, всичко си дойде на мястото“, разкрива Анелия.

Тя обяснява, че режимът й може да се стори труден на мнозина, но това е само в началото. Ако човек свикне да се храни предимно като вегетарианец или веган, след това дори не може да погледне месо и мазни храни.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар