Скандал: Луна измъкна 1665 лева от Динко Вълев! (виж какво й отвърна той – още подробности)

Скандал: Луна измъкна 1665 лева от Динко Вълев! (виж какво й отвърна той – още подробности)
Гласувайте за статията

Луна се закани да накаже Динко Вълев и не забрави думите си!

Месеци след края на Вип Брадър 2017 Луна и Динко Вълев отново са гуша за гуша. Причината този път е в певицата, която не миряса, докато не му измъкна парите от джоба.

Динко Вълев

Луна успя да овътри Динко Вълев със сумата от 1665 лева

Или по-скоро от хонорара от формата. Оказа се, че Динко Вълев е ощетен с точната сума от 1665 лева. Които трябва да заплати за счупените очила на Луна. Припомняме, че той действително потроши едни нейни смешни цайси, които според мнозина, не струваха повече от 20 лева.

По думите на Луна обаче, очилата били купени от Лас Вегас и Динко трябвало да й ги плати в десетократен размер. Лично ловецът на бежанци показа документа, съставен от нотариус и подписан от ръководството на Вип Брадър.

Той публикува снимка с въпросния лист, над която с насмешка и подигравка написа „Да влачи!“. Думите му са отправени към Луна и явно Вълев иска да й натърти, че е доста по-богат от нея. И едни 1600 лева не са му никакъв проблем.

С това обаче враждата между двамата става още по-голяма. Както знаем, след излизането си от формата, Луна общува само с приятелката си Мариела Нордел.

Двете бяха категорично отритнати от останалите съквартиранти заради налудничавото си поведение и арогантност в Къщата. Остава да разберем дали самата Нордел също няма да се заеме да съди някого и каква ще е сумата, която ще поиска ако го стори.

Ето го и документът с парите, взети от ловеца на бежанци

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар