Нора Шопова кацна в Нова телевизия: Коя е заместничката на Деси Банова?

Нора Шопова кацна в Нова телевизия: Коя е заместничката на Деси Банова?
5 (100%) 1 vote

Нора Шопова зае мястото на Деси Банова пред синоптичната карта на Нова телевизия

Нора Шопова кацна в Нова, на мястото на напусналата Деси Банова. Както вече и малките деца знаят Деси Банова намери любовта в лицето на бившият държавен глава Росен Плевнелиев. Тя обяви връзката си пред Гала в „На кафе” и много скоро реши, че й трябва нещо по-голямо.

Нора Шопова смени Деси Банова

От това да съобщава за времето в медията. В коридорите на медията се шушука, че русата, вече бивша синоптичка, изявила желание пред шефовете си да води свое предаване. Вероятно политическо, коментират присмехулно в коридорите на телевизията.

Нейното място зае Нора Шопова. За радост на мъжкото съсловие. Новата заместничка на Деси Банова е известна повече в хайлайф средите в чужбина, отколкото у нас.

Новата синоптичка притежава манекенска хубост, коментират зрителите. Тя не е типичната красавица, но всеки в нея ще открие нещо”познато”. Определено мъжката аудитория няма да остане разочарована. С големите си очи, дългите крака, нежната кожа и фигура на газела Нора Шопова запленява и провокира.

Някои твърдят, че е твърде слаба и кокалеста. И няма силиконовите бомби, на които вече сме се наситили. Злите езици коментират друго. И то е, че до седмица-две или малко повече, тя ще завърти главата на някой роден милионер. Както вече го направиха мнозина от нейните колежки.

Дали ще попадне на „златна мина” и ще бъде поредната телевизионерка, която ще се „предаде” на ухажването на някой богаташ, предстои да видим. Но определено Нора Шопова стартира кариерата си още на 20 години. Като модел.

Вече се е снимала за различни световноизвестни марки и списания, била е на кориците на много модни списания. 25-годишната чаровница е обиколила модните столици на света-Ню Йорк, Париж, Лондон и Рим. А на всичкото отгоре е и твърде интелигентна, учила е право.

Коментари чрез Facebook

коментара

1 коментар по “Нора Шопова кацна в Нова телевизия: Коя е заместничката на Деси Банова?”

  1. s

    ян. 17. 2018

    27 e

Добавете коментар