Митко Бербатов и Елена вдигат сватба! (Виж кога е важното събитие)

Митко Бербатов и Елена вдигат сватба! (Виж кога е важното събитие)
Гласувайте за статията

Митко Бербатов и Елена са решили да узаконят връзката си

Митко Бербатов и Елена пристъпват към по-сериозна крачка. Димитър Бербатов и неговата половинка смятат да вдигнат сватба тази година. Близки до двойката издават, че двамата са решили да се подпишат в гражданското. Футболният ас и неговата нежна половинка са заедно повече от десетина години. И имат две деца.

Митко Бербатов и Елена вдигат тежка сватба

Зевзеците обаче няма да са доволни. Защото нападателят и неговата жена не смятат да превръщат сватбеното си тържество в медийно събитие.Двойката планира да сключи официално брак, но без да бъде шумно и помпозно.

„Двамата са готови да си сложат брачните халки. Кога обаче ще се случи голямото събитие те мълчат. Никой от тях не издава нищо, нито съобщава за каквито и да са подробности. Ако все пак минат под венчило ще бъде тихо и без излишен шум.

Защото и двамата не обичат да са под прожекторите и искат да пазят личния си живот далеч от медийния шум”, заявиха близки до Димитър Бербатов и Елена.

Футболистът не се радва на особено добри дни в отбора си в Индия. Той получи поредната контузия, извадила го отново от игра за Керала Бластърс.

Напук на завистливците, които не спират да ги разделят, Митко Бербатов и неговата половинка си живеят повече от прекрасно. Те се разбират чудесно и отглеждат с любов двете си дъщерички. Съвсем скоро двамата ще празнуват и рождените си дни.Бербо е роден в края на януари, а Елена в началото на февруари.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар