Студен душ в „Пайнер“: Галена не иска да повярва, бременната Преслава гледа като отровена!

Студен душ в „Пайнер“: Галена не иска да повярва, бременната Преслава гледа като отровена!
Гласувайте за статията

„Пайнер“ съкруши своите изпълнители за втора поредна година!

Митко Димитров за втори път сюрпрезира своите кадри по неприятен начин. Неговата компания „Пайнер мюзик“ отново няма да раздава годишни награди, съобщава Pik.bg.

Пайнер

Нов удар по изпълнителите на „Пайнер“

Продуцентът стори същото и през миналата година, тъй като стана жертва на хакери. Компютърни специалисти проникнаха тогава в данните за Наградите и опорочиха цялата церемония.

Тази година Пайнера опитал да се застрахова с най-добрите компютърни защити, но гаранция, че всичко ще е защитено, пак не му дали. Затова той решил да не рискува и отново отменил връчването на статуетките, научи Kliuki.bg.

Това решение обаче е удар под кръста за един куп певици. Сред най-разочарованите са Галена и Преслава, както се и очакваше.

Според слуховете, Галя Порното веднага възнегодувала, защото много се надявала да вземе някоя и друга статуетка, с която да си увеличи самочувствието. Тя се завърна ударно след раждането на втория си син, което е немалък подвиг.

Преслава пък сега е бременна, но изкара цялата 2017 година на работа, така че също се надявала да стане Певица на годината за пореден път. Защото, ако не сега, то догодина няма как да стане, тъй като ще роди около месец май, а след това ще е в майчинство почти до края на годината.

Останалите певици в „Пайнер мюзик“ също хич не останали доволни от развитието на нещата. Много от тях дори вече започнали да се съмняват, че Наградите някога ще се върнат.

Доволни били само онези, които напуснаха компанията, смятайки се за недооценени. Такива са например Андреа и Камелия, които и до днес не спират да плюят по Митко Димитров.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар