Постигна своето: Светлана Василева се уреди с мощен звяр от Гущеров! (джипът й е 200 бона – виж тук)

Постигна своето: Светлана Василева се уреди с мощен звяр от Гущеров! (джипът й е 200 бона – виж тук)
Гласувайте за статията

Светлана Василева май наистина е имала причина да се върне при Християн Гущеров!

Християн Гущеров обещал да купи кола на Светлана Василева, ако се върне при него. Такива „глупости“ се пишеха по медиите наскоро, сякаш не е достатъчна едната любов, за да ги събере.

Светлана Василева

Светлана Василева получи мечтаното возило от любимия милионер

Е, „глупостите“ се оказаха самата реалност. От снощи Светлана Василева е горда собственичка на този мощен звяр. Черен джип „Мерцедес“, модел AMG GLE 63 S.

Возилото е поръчано от Гущеров специално за изгората му, като за целта се е бръкнал с цели 200 000 лева, довериха близки до него източници. Цената му в долари е около 112 000 долара, но без екстри. Каквито за Светлето има в изобилие.

Плеймейтката обаче също реши да се отчете подобаващо като благодари публично на любимия си за щедрия подарък. Ето какво написа тя в мрежата, над снимката с бленуваната кола.

„През последните 2 години преминах през много трудни моменти, но както казват мъдрите хора – всяко зло за добро. А после животът ни срещна, мен и теб! Наложи се да преодолеем много препятствия, но въпреки тях днес сме заедно, един до друг.

Благодаря ти за всичко, което правиш за мен! Благодаря за безбройните изненади и с цялото си искрено сърце днес искам да ти кажа: Благодаря, че те имам!!!“, изля си душичката Светлана Василева, за да умили своя милионер.

Зевзеци обаче побързаха да посъветват Светлето, че е добре автомобилът да е записан на нейно име. За да не си го грабне Гущеров обратно, още при първия им семеен скандал.

Тя пък нареди мили думи в мрежата за благодарност

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

1 коментар по “Постигна своето: Светлана Василева се уреди с мощен звяр от Гущеров! (джипът й е 200 бона – виж тук)”

  1. steli

    ян. 17. 2018

    Svetleto da e mnogo posluwna 4e ako q izhvarlqt wte si zamine samo po japanki

Добавете коментар