Потрес: Това домашно клипче на Сузанита втрещи всички! (виж какви ги върши + как фалшиво грачи „Шушана“)

Потрес: Това домашно клипче на Сузанита втрещи всички! (виж какви ги върши + как фалшиво грачи „Шушана“)
Гласувайте за статията

Сузанита засне домашен купон, на който доказа, че не може да пее!

Сузанита не може да изпее и нота. Това твърдение се чуваше от мнозина, особено от хора, занимаващи се с музика. Откакто Сузанита Мурад се появи на музикалната сцена с бруталното парче „Луцифер и Буда“, критиките към нея са убийствени.

Сузанита

Сузанита направо изби рибата с това фалшиво пеене на „Шушана“

Досега обаче нямахме възможност да я чуем как пее наистина, тъй като на записите гласът й е доста обработен. Както на всички останали певици, разбира се.

Сузи Мурад обаче показа сама колко го може пеенето. Малката щерка на Орхан Мурад явно не е наследила и грам от огромния му талант. На видеото, което ще видите, Сузанита е на домашен купон. Заедно с гаджето си.

Момчето не спира да се върти покрай нея и да я гушка, като целта му да е в обсега на камерата, е повече от явна. А малката Сузанита, вместо да се забавлява и да купонясва с останалите си приятели, го играе звезда.

Тя не спира да се чекне и лигави пред обектива и първо припява някакво чалга парче, което звучи на партито. След това обаче идва ред на култовия хит „Шушана“. Сузито моментално запява, тоест започва да се дере. А много от досегашните й фенове едва не оглушаха.

Е, кой каквото ще да казва, но Сузито определено не може да се похвали със завидни гласови данни. Затова и я съветваме да избягва живото пеене и да заложи на технологиите, които в днешно време са в изобилие.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

Няма коментари

Добавете коментар