Спи ли Надя: Коцето и Зорница Линдарева купонясват заедно през ден! (скандални разкрития)

0

Коцето няма да порасне и това си е, нон-стоп е с Линдарева!

Коцето може да е прекрасен баща, но като съпруг не всяка би го издържала. Надето трябва или да е много над нещата, или нон-стоп да спи. Защото буквално под носа й Константин палува със знойната Зорница Линдарева.

Коцето
Коцето и Зорница Линдарева са заедно повече, отколкото той и Надя

Певецът и мъжемелачката, която показа явни афинитети към него в Биг Брадър, са заедно почти през ден. Двамата са заформили общи компании и купонясват един до друг – много често дори прегърнати.

Знаем, че Коцето не си поплюва и без свян се натиска и целува с чужди жени от години. В момента той усилено прави това със Зорница, която грее от щастие и видимо се чувства отлично в компанията му.

Преди дни двамата бяха заедно и на рождения ден на Светлана Василева. Тогава Зори дори стана от масата на жените, за да се премести на сепарето до любимия си Коце и да си гукат цяла вечер задушевно.

Прави впечатление също и друго нещо. А именно липсата на Надето на всички тези сбирки и партита. Както знаем, блондинката навремето често отскачаше до дискотеката на Константин, защото бабите постоянно помагат в грижите за малките.

От известно време обаче Надя почти не се появява никъде, а изпълнителят си вее байрака преспокойно. И с чужди жени. Няма да забравим как дори на финала на Биг Брадър той неглижира съпругата си и обръщаше внимание само на съквартирантите.

Оставете отговор

Вашият e-mail няма да се показва.