Тото от СкандаУ трогна с добротата си: Помага на сирачета и църкви! (още подробности)

Тото от СкандаУ трогна с добротата си: Помага на сирачета и църкви! (още подробности)
Гласувайте за статията

Тото от СкандаУ се е заел сериозно да помага на нуждаещите се!

Победителят от Вип Брадър 2017 Тото от СкандаУ трогна всички с доброто си сърце. Рапърът винаги се е държал естествено и непринудено с околните, но сега си е поставил и мисия в живота.

Тото от СкандаУ

Тото от СкандаУ показа, че има голямо сърце

Заедно с приятеля си Лъчо, Йонислав Йотов събира пари за помощ на деца в нужда и различни храмове в страната. Това ще стане чрез продажбата на мърчандайз продукти, сред които интересни чаши с името на групата или закачливи надписи.

„Решихме приходите от чашите на СкандаУ да бъдат дарение. Толко е просто! Ще очакваме вашите предложения на ArmyMission@gmail.com, всеки месец от 16 до 20. Като на 21 тук ще публикуваме избраната мисия.

Може да бъде за нуждаещи се хора, за сиропиталища, за манастири и църкви. Просто изпращайте предложения. Имаме Армия, а вече и Мисия“, съобщиха Тото от СкандаУ и Лъчо на страницата си в социалната мрежа.

Мнозина вече са луднали по въпросните чаши, върху които се мъдрят надписи като „Yes Baby“ и „Има ли платена любов у тая могила“. Последните вече са нещо като запазена марка за Лъчо и Тото. И могат да бъдат закупени от сайта на групата на цени от 10 лева.

Иначе и тази година СкандаУ ще се борят за приза група на годината на 359 Hip-Hop Awards. Феновете им са почти убедени, че именно те ще грабнат наградата, защото го заслужават.

„Бяхме номинираме с групи, които в момента не са толкова актуални и победата беше лесна. Ще е глупаво да се направим на много възхитени, по-добре да бъдем реалисти“, скромно заяви Тото от СкандаУ.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар