Ирина Тенчева в екстаз: Иван Христов я размаза с този подарък! (виж за какво се охарчи продуцентът)

Ирина Тенчева в екстаз: Иван Христов я размаза с този подарък! (виж за какво се охарчи продуцентът)
Гласувайте за статията

Иван Христов още е луд по Ирина Тенчева и не спира да я глези!

Продуцентът Иван Христов може да не случи на първи брак, но пък от години вече е луд по втората си жена Ирина Тенчева. Опосумът, както го нарекоха заедно с Андрей Арнаудов преди години, не се скъпи и не пести пари за любимата си.

Иван Христов

Иван Христов подари супер скъп и мощен джип на Ирина Тенчева

Наскоро Ирина Тенчева беше засечена от папараци в центъра на столицата, където управляваше чисто ново и супер скъпарско возило. Яхнала мощния си джип – подарък от Иван, бизнесдамата вършееше по задачи.

Тя спря само за малко пред близък офис, където принтира куп документи и после отново се метна на звяра си. Не може да се отрече, че джипът е наистина класен и Иван Христов не е гледал цената като го е избирал.

Продуцентът също така има огромна роля в новото начинание на съпругата си, която е решила да вкара кулинарните си умения в печеливш бизнес.

Предполага се, че скоро тя ще отвори свой ресторант, а също така и ще продава различни хранителни продукти, добавки и подправки по интернет. Предстои да разберем повече за инициативата й обаче, когато бъде готова и реализирана.

„Иван и Ирина сякаш са родени един за друг. С това голямо семейство, с толкова деца – свои и чужди, двамата успяват да запазят хармонията и топлината в дома си. А това няма как да се случи, ако не е налице истинска любов“, коментират близки до двойката източници.

Коментари чрез Facebook

коментара

loading...

Клюки.БГ препоръчва и:

4 коментара по “Ирина Тенчева в екстаз: Иван Христов я размаза с този подарък! (виж за какво се охарчи продуцентът)”

 1. ели

  ян. 18. 2018

  Ирина е прекрасна жена и явно умее да прави Иван щастлив!

 2. Mila

  ян. 18. 2018

  Всички видяхме каква „прекрасна“ жена е във ВИП брадър, а дали прави Иван щастлив или просто го манипулира е въпрос на гледна точка. Със сигурност, обаче е много хитра жена.

 3. До МИЛА

  февр. 06. 2018

  И какво видяхте във ВИП Брадар ????? Ирина се държа достойно, това , че шепа кухи лейки не могат да различат тревата от цветята си е техен проблем! Жената си е супер !!!!

 4. Росица

  апр. 12. 2018

  Във ВИП Брадър видяхме злобата и. А с Иван е заради парите,ама любов

Добавете коментар