Бомба: Ето го новият мъж в живота на Алекс Раева! (СНИМКИ + подробности)

Бомба: Ето го новият мъж в живота на Алекс Раева! (СНИМКИ + подробности)
Гласувайте за статията

Алекс Раева най-после може да се нарече щастлива след толкова безуспешни връзки!

Певицата и водеща Алекс Раева не може място да си намери от щастие. След поредица от неуспешни връзки – със Слави Трифонов, с диджей Дончо и дори с един, който я пребиваше от бой, тя най-после откри мъжа за себе си.

Алекс Раева

Алекс Раева цъфти от щастие до мистериозния красавец

Както самата тя разкри преди няколко месеца, двамата се познават отдавна. Но едва след дълго време и общуване заедно, станали нещо повече от приятели. Мистериозният мъж зае празното място в сърцето й след раздялата с диджей Дончо.

Алекс Раева упорито не иска да разкрие самоличността на половинката си. Това било не само по негова молба, но и по нейна лична преценка. Убедена е, че колкото повече очи са вперени в личния ти живот, толкова по-нещастен и проблемен ще е той.

Въпреки това чаровницата реши да разкрие малко за новата си изгора като пусна негово фото в гръб. Тук двамата са на почивка в слънчева Галисия, Испания и се кефят на ситния пясък, вълните и гмуркането.

Не може да се отрече, че Александра Раева си подбира половинките. Макар и отдалеч си личи, че и новият й е добре сложен, млад и готин жребец.

„Той е човек, който ми е интересен. Човек, към когото имам респект. Човек, който ми е учител, а не аз на него. Такъв мъж именно съм търсила винаги и се радвам, че го открих. Макар и да е със закъснение, все пак е добре. Защото от грешките си станах много по-мъдра и силна“, казва Алекс Раева.

Коментари чрез Facebook

коментара

Няма коментари

Добавете коментар